18u29
De wereld vandaag
vrijdag 1 juli
20°C
45 km

Vaccinatiecentrum Pallieterland gaat nog enkele maanden verder met prikken

Deze en de volgende maanden gaat het Vaccinatiecentrum Pallieterland in het Voetbalstadion van Lierse door met vaccinaties. Het gaat om kinderen die onlangs 5 jaar zijn geworden, mensen die een tweede kans krijgen om hun eerste prik te komen halen, onder wie ook Oekraïense vluchtelingen, of mensen die hun boosterprik nog niet kwamen halen. Ook personen die een extra booster wensen zoals bijvoorbeeld risicopatiënten en 80-plussers ontvangen hun uitnodiging in de loop van de komende weken of maanden. De uitnodiging wordt zoals altijd via e-mail, sms en/of brief verstuurd.

Jongeren -18 jaar en inwoners die een Johnson&Johnson-vaccin kregen en een booster wensen, krijgen geen uitnodiging maar kunnen wel contact nemen met het callcenter voor een afspraak.
 
Wie een uitnodiging ontvangt, kan zelf online een afspraak maken via https://www.vaccinatiecentrumpallieterland.be/je-afspraak/. Je kan altijd telefonisch een afspraak boeken via het callcenter op het nummer 03 8000 410 op maandag en woensdag van 9 tot 16 uur en op alle momenten dat er geprikt wordt in het vaccinatiecentrum. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is geen permanentie. Je kan dan wel een mail sturen naar vaccinatiecentrum@lier.be . Je krijgt antwoord binnen de drie werkdagen.
 
De volgende prikmomenten zijn al gekend: dinsdag 24 mei, woensdag 22 juni, dinsdag 26 juli en donderdag 18 augustus  
telkens van 16 tot 18 uur. Vanaf 30 mei zullen er nog prikmomenten bijkomen.