Gebruiksvoorwaarden

Door deze website te bezoeken of te gebruiken gaat u akkoord met de algemene gebruiksvoorwaarden. Als u deze voorwaarden niet aanvaardt, gebruik dan deze website niet. 

Deze website kan links bevatten naar andere websites of kanalen die geen eigendom zijn van RTV of niet door RTV gecontroleerd worden. RTV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze kanalen en kan niet tussenbeide komen om deze inhoud aan te passen of te laten verwijderen. 

E-mailadressen en andere identiteitsgegevens van aanbieders of gebruikers worden niet gepubliceerd. RTV kan deze gegevens wel gebruiken voor commerciële en non-commerciële informatie. 

Op deze website kan informatie bijgehouden worden over uw gebruik van de website. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om uw voorkeuren te onthouden waardoor uw volgende bezoek aan RTV eenvoudiger wordt gemaakt. Deze gegevens laten eveneens toe het effectieve gebruik van deze website te analyseren, met het oog op een permanente verbetering van het aanbod en de dienstverlening. 

De prijzen van alle items die online verkocht worden via deze website zijn steeds incl. BTW 21%.