Vernieuwd sportcomplex Axion zoekt uitbaters voor cafetaria en fitnesszaak

din 22 Nov 2022
Stad Geel zoekt uitbaters voor het vernieuwde Axion. Het sportcomplex kreeg een grondige renovatie. Met een tweede grote sporthal, een vechtsportzaal, danszaal en extra polyvalente ruimtes vormt Axion de thuisbasis voor heel wat Geelse verenigingen en studenten. Individuele sporters kunnen er terecht voor een partijtje squash en binnenkort hopelijk ook voor een rondje fitness, want de stad zoekt nog een uitbater voor een fitnesszaak én een uitbater voor de gloednieuwe cafetaria.

Concessie opgesplitst

Eerder dit jaar ging de stad al eens op zoek naar een uitbater voor de fitness- en horecazaak, maar vond geen kandidaat. De stad paste ondertussen de procedure aan. De concessie werd gesplitst in twee aparte concessies: één voor de horecazaak en één voor de fitnesszaak. Kandidaten kunnen inschrijven voor één of voor beide concessies.

Jaarlijks krijgt Axion meer dan 128 000 bezoekers over de vloer. Verenigingen, scholen, individuele sporters en ook studenten aan Campus Thomas More, gelegen naast het sportcomplex, maken regelmatig gebruik van de sportinfrastructuur. Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen tot en met 31 januari 2023. Meer informatie over de procedures vind je op www.geel.be/concessies-axion.

Foto: stad Geel