Lilse cadeaubon vanaf nu ook digitaal verkrijgbaar

woe 17 Nov 2021
Nog inspiratie nodig voor een geschenk voor de feestdagen. De Lilse cadeaubon is vanaf volgende maand ook digitaal verkrijgbaar. Wie niet zo handig is online, kan de cadeaubon nog steeds aankopen aan het onthaal van het gemeentehuis.

“De Lilse cadeaubon bestaat intussen zeven jaar. Met de cadeaubon willen we de lokale handel stimuleren", zegt burgemeester Marleen Peeters (N-VA). "Daarnaast is het een heel fijn cadeau om te krijgen: je kan er iets mee kopen dat je zelf graag wilt. Je kan ermee terecht bij maar liefst 100 Lilse handelaars."

"Door de Lilse cadeaubon nu ook digitaal aan te bieden, willen we de populariteit van onze cadeaubon nog vergroten. De digitale bon is namelijk een stuk eenvoudiger in gebruik, zowel voor wie de bon koopt of krijgt als voor de handelaars. En je kan hem aankopen wanneer je zelf maar wil, ook in het weekend of ’s avonds laat.”

De digitale cadeaubon koop je aan via www.lille.be/cadeaubon. Je kan ervoor kiezen om de bon zelf af te drukken of digitaal door te sturen.