Juwelen, kassa en kluisje gestolen in Kempen

maa 5 Dec 2022
Lokale politie uit de verschillende Kempense zones moesten afgelopen weekend opvallend veel inbraken vaststellen. Op maar liefst zes locaties drongen onbekenden op verschillende plaatsen binnen. De buit varieerde van juwelen, kassa en een kluisje.

Met de kassa van tennisclub aan de haal

In Turnhout moest een poetsvrouw vanmorgen rond 5.40 uur vaststellen dat er was ingebroken bij tennisclub Den Bremt in de Tichelarijstraat. Bij de club hadden onbekenden een raam ingegooid met een steen. De daders gingen ervandoor met de kassa. Daarin zat enkele honderden euro's. Vooral de toegebrachte schade loopt hoger op. 

Juwelen verdwenen 

Inbrekers konden in Hulshout dan weer juwelen buitmaken. De ruit van een achterdeur van een woning langs de Beemdenstraat werd vrijdagavond ingegooid. Ook in Heultje aan de Gevaertlaan probeerden onbekenden afgelopen weekend binnen te dringen. Wat er precies is verdwenen uit de woning, is niet geweten. Wel werd het raam aan de keuken ingeslagen.  En ook in de Stationsstraat in Ramsel probeerden indringers hun slag te slaan. Er werd zondag ergens in de late namiddag ingebroken. Een ruit aan de achterkant van de woning werd aan diggelen geslagen.  Wat er precies weg is, is niet geweten. 

Kluisje gestolen

In Poederlee konden inbrekers zondagavond een kluisje stelen. De inbraak werd opgemerkt toen de bewoner van een woning in de Kardinaal Cardijnlaan rond 21.45 uur thuiskwam. Hij zag dat een raam in de slaapkamer stuk gegooid was.  Een kluisje met inhoud werd gestolen.  

In de Delstraat in Dessel waren zondagavond ook onbekenden langs geweest. Het is niet duidelijk of de inbrekers iets mee namen.

Foto: Inbrekers maken enkele honderden euro's buit bij tennisclub Den Bremt