Tot nu toe 8 inbraken gemeld dit weekend

zat 10 Feb
inbraak.jpg
In de Kempen zijn inbrekers op pad geweest in Geel en Kasterlee. In Geel is er gisterenavond rond 19 uur ingebroken in een woning op de Kastelsedijk. De dieven raakten binnen door een raam te forceren. Er werd geld en juwelen gestolen, de politie is nog geen verdachten op het spoor. In Kasterlee is er ingebroken in een huis op de Grootreesdijk tussen 19 uur en 20 uur. De dieven zijn binnen geraakt door een geforceerd raam aan de achterkant van de woning. Het is nog niet geweten of er iets gestolen werd.

5 inbraken in zone Rivierenland

In Willebroek in de Jozef De Blockstraat was er een inbraak in een bedrijfsgebouw. De poort werd beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht en er is geld verdwenen. Aan de Kapellenboslaan werd ingebroken in een woning. Achteraan wordt een deur beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. Het nadeel is nog niet gekend.

 

Aan de Puursesteenweg in Bornem is geld gestolen uit een bedrijfsgebouw. In de Louis Segersstraat in Bornem is ingebroken in een woning. Achteraan de woning wordt een raam beschadigd. De buit is nog niet gekend.

In Puurs-Sint-Amands was er in de Eikevlietbaan een inbraak in een woning. Een raam wordt beschadigd. Een frees- en boormachine werden gestolen.

Ook zaterdag inbraken

Bewoners betrapten een inbreker in de Kortlei in Ruisbroek bij Puurs-Sint-Amands. De inbreker sloeg op de vlucht via de tuin en de achterliggende weiden. Een zoekactie met een drone en speurhonden leverde niets op.