11 inbraken in Mechelen en Puurs-St.-Amands: juwelen en geld gestolen

maa 12 Feb
inbraak_algemeen3.jpg
Het voorbije weekend waren er maar liefst 11 inbraken. Dieven drongen binnen in woningen in Puurs-St.-Amands en Mechelen. Ook viseerden de daders een gebouw van een bedrijf. Op verschillende plaatsen verdween er geld, juwelen en gereedschap, zo moest politie Rivierenland vaststellen.

In een woning in de Kleine Lei in Puurs-St.-Amands kon een inbreker via een raam dat geforceerd werd binnendringen. Bij thuiskomst van de bewoners neemt een verdachte de vlucht. De indringer ging er met juwelen vandoor. In de Klein-Veldekenstraat in Mechelen werd ingebroken in twee woningen. Ook hier beschadigde de dader(s) achteraan de woning een raam. In een van de woningen verdween er niets, in de andere woning worden juwelen en een geldsom gestolen. Hetzelfde feit doet zich voor in de Beekstraat, waar men het nadeel nog dient te bepalen. 

Eén dag eerder waren inbrekers ook al actief in de Fortuinstraat in Mechelen Daar werd op maar liefst 4 verschillende plaatsen ingebroken. Telkens werd een raam van de woning geforceerd. In drie van de vier gevallen wordt de woning betreden. Wat de daders hebben meegenomen, moet nog worden bepaald.   

Ook aan de Kaardijk in Puurs-Sint-Amands werd ingebroken in een woning. Een raam van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt betreden en doorzocht. De daders gaan ervandoor met juwelen. Op een andere locatie aan ’t Plein opnieuw in Mechelen werd ingebroken in een garage. Hier verdween een boekentas. Nog in Mechelen aan de Blarenberglaan ten slotte drongen dieven binnen in een bedrijfsgebouw. De poort van het gebouw wordt beschadigd. Het pand wordt betreden. De daders gingen ervandoor met gereedschap. 

Rechtenvrije stockfoto