Pommelien Thijs pakt Pinkpop in en afvalberg aan

zat 22 Jun
Pommelien Thijs Pinkpop
© Instagram

Pommelien Thijs heeft vrijdagavond de weide van het Nederlandse mega-festival Pinkpop ingepakt. Ondanks de regen kon ze 5 000 muziekfans aan het dansen krijgen. "Zeiknat, maar zo leuk," schreef ze er zelf over op Instagram.

Pommelien Thijs trok de voorbije maanden door Nederland met een tour in clubs. Een grote festivalweide is natuurlijk iets helemaal anders. Maar een uitnodiging voor Pinkpop kon ze natuurlijk niet laten liggen.

Pommelien Thijs is misschien niet de naam die je meteen verwacht op een festival als Pinkpop. Maar dat liet ze zelf niet aan haar hart komen. En de muziekfans duidelijk ook niet. Ze pakte de weide helemaal in.

Daarnaast pakt de Kesselse zangeres nog uit met een opvallende stunt. Net zoals andere artiesten en muziekgroepen verkoopt ze uiteraard merchandise, zoals t-shirts.

Maar dat pakt ze bij haar volgende optredens helemaal anders aan. Ze verkoopt zelf geen kleren, maar ze roept haar fans op om zelf een shirt of trui mee te brengen en die dan te laten bedrukken met ontwerpen van Pommelien. Op die manier wil ze de verspilling in de kledingindustrie aanpakken.

Pommelien Thijs merchandise t-shirts kledingverspilling