10u06

Werfmateriaal, juwelen en bromfiets gestolen

In Mechelen hebben onbekenden de voorbije nacht ingebroken in een bestelwagen. Die stond geparkeerd langs de openbare weg in de Kleine Nieuwedijkstraat. Nadat de daders een van de ruiten van de auto verbrijzelden konden ze een heleboel spullen buitmaken in de bestelwagen. Zo gingen ze ervandoor met meetapparatuur, een gereedschapskoffer en een werflamp.

Nog in Mechelen moesten bewoners van een woning in de Walestraat vaststellen dat er in hun pand was ingebroken. Inbrekers beschadigden een raam en konden zo in de woning binnendringen. De dieven maakten juwelen buit. 

In Willebroek wisten dieven dan weer binnen te dringen in een appartement in de Rode-Kruisstraat. Vandaar gingen de daders verder naar de garage waar ze ervandoor gingen met een bromfiets.

In een woning in de Parklaan in Willebroek konden dieven niet binnen geraken. Enkel de deur van de woning liep schade op. Nog in Willebroek gingen dieven ervandoor met de nummerplaat van een personenwagen die langs de Mechelsesteenweg stond geparkeerd.