13u10

Na 16 maanden: vernieuwde Delhaize in Mechelen opent deuren

In Mechelen-Noord gaat op donderdag 8 december de nieuwe Delhaize supermarkt open in de Oscar Van Kesbeeckstraat. Het gaat om een gloednieuw gebouw waar zo’n 16 maanden aan gewerkt is. Met een grootte van 2000 m², een vijfde groter dan de vorige winkel, is de nieuwe Delhaize in Mechelen één van de grootste vestigingen in Vlaanderen.

Doordat de winkel flink uitgebreid is in grootte, zijn ook de gangen breder gemaakt, wat het veel aangenamer winkelen maakt. Bovendien zijn er ook enkele nieuwheden terug te vinden in de supermarkt. Zo kan je er voortaan bijvoorbeeld verse sushi kopen. Daarnaast is ook de slagerij volledig vernieuwd.

Maneblusser

Een aandachtstrekker vinden we terug in de bierrayon. Delhaize heeft een eigen variant gemaakt van het Maneblusser-etiket, speciaal voor de opening van de nieuwe Delhaize. Het mannetje op het logo van Maneblusser heeft voor de gelegenheid geen rood emmertje met flesjes bier vast, maar een Delhaize-zakje. 

De nieuwe Delhaize opent de deuren voor het grote publiek pas op donderdag 8 december, maar RTV mocht vandaag al eens een kijkje gaan nemen. Straks meer dus, in RTV Vandaag.

Foto’s: RTV