Goud op de Gault&Millau-catering Awards voor Hendrickx Feesten

Hendrickx Feesten - Gault&Millau catering awards
© Hendrickx Feesten - Gault&Millau catering awards

Gisteravond reikte Gault&Millau in Brussel voor de zevende keer de Gault&Millau Catering Awards uit. Met deze awards bekroont de gidsuitgever eventcateraars en collectiviteitskeukens. Goud was er Hendrickx Feesten uit Tielen. Zij vielen in de prijzen als Event Catering Chef of the Year.

De boeiende, groeiende en sterk evoluerende wereld van catering ligt al bijna een decennium aan de basis van de Gault&MillauCatering Awards. Deze werden dit jaar voor de zevende keer uitgereikt in Brussel. Gault&Millau heeft niet alleen interesse in gastronomische restaurants en brasserieën. Maar ook in de smakelijke maaltijden die geserveerd worden in bedrijven, ziekenhuizen, woonzorgcentra, scholen, instellingen en tijdens evenementen zoals huwelijksfeesten.

Goud ging er naar de Catering-Chef of the Year Jeroen Van Den Heuvel van Hendrickx Feesten uit Tielen. "Een prachtige erkenning voor hun ongelofelijke team dat er elke dag staat", zeggen ze in een reactie.

Nog meer prijzen

Verder werden er prijzen weggelegd zoals de Hospitality Award (Gastvrijheid & Klantbetrokkenheid) voor Tømmer Catering uit Putte, de innovation in Catering Award (Innovatie, Vernieuwing & Originaliteit) voor Zjaar Catering uit Kasterlee. En er was nog een HR Award (Medewerkerswelzijn en Talentenbeleid) voor Vandermissen Feestservice uit Hoogstraten.