Twee Turnhoutenaren opgepakt voor diefstal luxehorloges uit appartement Radja Nainggolan

don 11 mei 2023
Twee jongemannen uit Turnhout zijn opgepakt omdat ze ervan verdacht worden dure luxehorloges gestolen te hebben uit het appartement van ex-Rode Duivel Radja Nainggolan in Antwerpen. Ze zouden de diefstal gepleegd hebben tijdens een feestje. Het gaat om een man van 20 jaar oud en zijn minderjarige kompaan van 17 jaar.

De diefstal dateert van februari van dit jaar. Nianggolan was op dat moment in het buitenland. Hij speelt momenteel opnieuw in Italië bij SPAL in de Serie B. Terwijl de ex-Rode Duivel in het buitenland verblijft, wordt zijn appartement op het Eilandje in Antwerpen bewoond door een familielid.

Enkele dagen nadat dat familielid enkele vrienden had uitgenodigd in het appartement, stelden ze vast dat er enkele dure Rolexhorloges, een halsketting en cash geld verdwenen was. Op beelden van de camera's in het appartement was te zien hoe enkele gasten van het feest de diefstal pleegden.

"Buit nog niet gerecupeerd"

Vorige week donderdag vielen agenten binnen bij twee Turnhoutenaren van 20 en 17 jaar oud. De 20-jarige man is intussen door de onderzoeksrechter aangehouden. De minderjarige zou door de jeugdrechter in een gesloten instelling geplaatst zijn.

Het parket zegt dat het onderzoek nog volop aan de gang is, maar dat de buit van de diefstal voorlopig nog niet is teruggevonden.