Duivels kijken als teambuilding: spelers Heist volgen wedstrijd in clubcafé

don 27 Jun
supporters rode duivels
© RTV

Een familiemomentje gisteravond in het Bosmans supporterscafé in het stadion van Heist. Voor de de spelers en hun familie, en voor de familie die de club toch is. Een vijftigtal mensen kwam opdagen om samen met de eerste ploeg naar de wedstrijd van de Duivels te komen kijken. Veel rood dus in het café dit keer, en wat minder blauw en wit.

Voor de spelers van K. S.K. Heist was het een belangrijke dag. Na de partij van de Rode Duivels werkten ze hun eerste training af. Inclusief Mylan Carrasco, de broer van... jawel. Mylan ging de eerste 2 wedstrijden bekijken in Duitsland, maar gisteravond brossen om ook de derde partij te zien, dat zat er niet in.

Over de wedstrijd van de Rode Duivels kunnen we kort zijn: een draak. Gelukkig is het gezellig in het Bosmans café en kunnen de fans bij de rust een pintje bestellen. Voor de spelers was het kijken van de wedstrijd van de Duivels een beetje een teambuilding.

Een saaie teambuilding dan, maar daar kan de staf van Heist natuurlijk niet veel aan doen. En wat de Heist-spelers er ook van vinden, nu is het alle neuzen in dezelfde richting voor de start van het nieuwe seizoen.