CD&V trekt met 'jonge tandem' naar kiezer in Sint-Katelijne-Waver: jongerenvoorzitter Hinse Wouters op plaats 2

don 4 Jul
Kandidaten CD&V SKW
© CD&V Sint-Katelijne-Waver - Lijsttrekker Sarah De Keyser (met rode trui) geflankeerd door Hinse Wouters (2de plaats), Kristel Ceulemans (3de plaats) en lijstduwer Eric Janssens

Drie maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft krijgt ook de lijst van CD&V Sint-Katelijne-Waver steeds meer vorm. Zo zal huidig jongerenvoorzitter Hinse Wouters (25) op de tweede plaats staan. Kristel Ceulemans, van de bekende Stal Ceulemans, neemt de derde plaats voor haar rekening.

Dat huidig schepen van Welzijn en Onderwijs Sarah De Keyser de lijst zal trekken, was al langer bekend. Zij is voorlopig de enige vrouwelijke lijsttrekker in de gemeente. "Samen met Sarah vormt Hinse een hechte en jonge tandem", klinkt het. "Hinse behaalde in juni ook een mooi resultaat op de Vlaamse lijst. Hij nam ook al eerder deel aan de lokale verkiezingen, in Duffel, waar hij toen ook verkozen raakte. Hij heeft dus al wel wat ervaring op zijn jonge leeftijd."

Plaats 3 is voorbehouden voor Kristel Ceulemans. Een gekende naam in de gemeente via Stal Ceulemans en het verenigingsleven. " Met haar drive en inzichten heeft CD&V een sterke, ondernemende vrouw op plaats 3." Ook kersvers Europees parlementslid Liesbet Sommen zal op de CD&V-lijst staan.

Binnenkort zal de partij nog meer 'verrassende namen' bekendmaken.