'The Masked Singer'-winnaar komt naar Pennenzakkenrock

zat 29 Apr 2023
Aaron Blommaert, acteur en sinds vrijdag de winnaar van The Masked Singer, wordt als laatste toegevoegd aan de affiche van Pennenzakkenrock, net als Pommelien Thijs. Pennenzakkenrock aan het Molse Zilvermeer is voor meer dan 20.000 leerlingen en leerkrachten de afsluiter van het schooljaar op 22 juni. Het kinderfestival is al uitverkocht maar zoekt nog vrijwilligers.

De line-up is nu dus compleet. Het kinderfestival ontvangt bekende toppers zoals Pommelien Thijs en de Gillis & Govaerts MNM liveband.  Aaron Blommaert za zijn eerste solo single voorstellen in Mol en kids die wat meer beats willen krijgen DJ F.R.A.N.K., Regi en Pauline. DJ Tom La Barraca zal de sfeer erin houden.

Pennenzakkenrock gaat door op 22 juni 2023 in Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. Het was in een recordtempo volledig uitverkocht! Maar liefst 416 scholen komen het einde van het schooljaar vieren. Het fesitval zoekt nog wel vrijwillige helpers. Registreer je snel via www.pennenzakkenrock.be/crew, inschrijven kan tot 5 mei. 

Foto: RTV/ Pennenzakkenrock