Lionsclub Campinia zamelt 50.000 pampers in voor Huis van het Kind

don 25 mei 2023
Lionsclub Campinia uit Mol heeft samen met andere serviceclubs uit de regio 50.000 pampers ingezameld voor het Huis van het Kind in Mol. Naast de fysieke inzameling van pampers via social media, scholen en vrienden werd er ook geld opgehaald om pampers aan te kopen.

Lionsclub Campinia uit Mol, een groep van dertigers en veertigers de zich inzetten voor het goede doel, werkt samen met Huis van het Kind Balen Mol Dessel en Retie (BalDeMoRe). Huis van het kind BalDeMoRe helpt kwetsbare gezinnen in deze regio. Samen willen ze deze gezinnen zo goed mogelijk ondersteunen op vlak van opvoeding, gezondheid en ontwikkeling van de kinderen.

Één van hun projecten is de inzameling van pampers bij supermarkten en openbare plaatsen. De verdeling ervan gebeurt in Achterbos door Min Mol. Maar er bleek de jongste tijd een groot tekort te zijn aan pampers voor de kwetsbare gezinnen. Een signaal voor Lions Campinia om hier iets aan te doen.

Andere serviceclubs helpen

Enerzijds werden de eigen fondsen aangeworven om pampers aan te kopen. Daarnaast werden pampers ingezameld via social media, scholen en vrienden. Maar ook andere serviceclubs als Lionsclub Atomiq en Lions Mol Geel hielpen om de 50.000 pampers te verzamelen. Die worden aan het Huis van het Kind overhandigd. 

Foto: rechtenvrije stockfoto