Laakdal zoekt uitbater voor Capellebeemden

vrij 28 okt 2022
De gemeente Laakdal is op zoek naar een concessiehouder voor de uitbating van het ontmoetingscentrum Capellebeemden. Een eerste oproep leverde geen kandidaat op. Daarom is de inschrijvingsperiode nu verlengd tot 30 november.

In september 2020 startte Kleine Landeigendom Zuiderkempen in samenwerking met het lokaal bestuur van Laakdal met de bouw van een multifunctioneel complex ‘Capellebeemden’. Dat is gelegen in Vorst-Meerlaar, ter hoogte van de vroegere ‘Witte School’ naast de kerk. Ze omvat 51 woningen en appartementen, een gemeentelijk ontmoetingscentrum, handelsruimte en ondergrondse parking.

Het ontmoetingscentrum biedt plaats aan een gezellige horecazaak met foyer én terras, een grote polyvalente zaal met volledig uitgeruste keuken, twee kleinere multifunctionele zalen (kelder), een  sanitaire ruimte met toiletten en voldoende bergruimte. Door de flexibele opbouw kunnen deze ruimtes polyvalent gebruikt worden voor eetfestijnen, culturele voorstellingen en andere evenementen. 

De gemeente Laakdal wil iedereen een kans geven een solide en gemotiveerd voorstel in te dienen om het ontmoetingscentrum uit te baten. Biedingen moeten uiterlijk 30 november worden ingediend. 

Foto's: Gemeente Laakdal