Geseinde Mechelaar van 22 opgepakt in Nederlands vakantiepark

din 22 Aug
Een Mechelaar van 22 die geseind stond bij de politie zit alweer achter de tralies. Na een doorgedreven onderzoek van politiezone Rivierenland naar de verblijfplaats van de vermiste Maneblusser, die nog een gevangenisstraf van bijna 4 jaar moest uitzitten, was er een sterk vermoeden dat de man met zijn gezin in een vakantiepark in Nederland verbleef. En daar werd die dan ook opgepakt. Hij zit momenteel in Nederland in de cel, maar wordt normaal binnenkort uitgeleverd aan ons land.

Donderdagavond wist het Team Parate Eenheid van de Rotterdamse politie de man te arresteren in een vakantiepark in de provincie Zuid-Holland. In het kader van het internationaal aanhoudingsbevel waren er intense contacten tussen politie Rivierenland en de Nederlandse collega’s wat heeft geleid tot de arrestatie van de jongeman. 

De gezochte Mechelaar heeft hier nog een gevangenisstraf van bijna vier jaar openstaan. De procedure op het naar België overbrengen van de man is ondertussen lopende. Zodat hij weldra de rest van zijn straf hier kan uitzitten. 

Foto: politie Rivierenland