Gemeentehuis Vosselaar gesloten voor tijdelijke verhuis diensten

maa 12 Sep 2022
Op 15 september starten in het gemeentehuis van Vosselaar grote onderhoudswerken: schilderen, nieuwe vloerbekleding, nieuwe verlichting, elektriciteitswerken, herinrichting van de collegezaal en raadzaal, … . Deze werken gebeuren in verschillende fases en de laatste fase wordt in maart 2023 afgerond. In de zomervakantie werd alvast de oude bibliotheek opnieuw geschilderd. Daar worden tijdens de verbouwingswerken de verschillende diensten tijdelijk gehuisvest.

Omwille van de verhuis van de diensten, is het gemeentehuis dinsdag en woensdag gesloten. Het onthaal is wel telefonisch bereikbaar op het nummer 014 60 08 20 tijdens de normale openingsuren van het gemeentehuis.

Vanaf donderdag tot begin december is de inkomdeur van het gemeentehuis gesloten. De inkom is dan via de Glazenstraat van het gemeentehuis. Je vindt volgende diensten in de oude bib van het gemeentehuis: onthaal, burgerzaken, technische dienst, communicatie en de burgemeester.Voor de dienst stedenbouw en milieu meld je je aan bij het onthaal. De sociale dienst blijft op dezelfde locatie.

Afspraak maken

Ook tijdens de verbouwingswerken, werken alle diensten (behalve het onthaal) alleen op afspraak. Je kan een afspraak maken op www.vosselaar.be/afspraak of telefonisch op het nummer 014 60 08 20.

Foto: RTV