12u20

Vervroeging tweede prik met AstraZeneca in Klein Boom

En ook In het vaccinatiecentrum Klein Boom in Putte is mogelijk om de tweede prik van het AstraZeneca-vaccin te vervroegen van 12 naar 8 weken. Concreet betekent dit dat 3233 mensen uit Bonheiden, Putte en Heist-op-den-Berg hun tweede prikje vroeger kunnen krijgen dan origineel gepland stond. Ook hier staan de lijnen van het callcenter daaromtrent roodgloeiend.

Stappenplan

Het vaccinatiecentrum probeerde de afgelopen weken al te schuiven met de data waar het mogelijk is, maar  het is door de extra levering van AstraZeneca van afgelopen woensdag dat er nu ook op grotere schaal kan geschakeld worden in Klein Boom.Dankzij deze aanpassing voor de tweede prik, zet het centrum weer grote stappen in de vaccinatiegraad van de eerstelijnszone.

Het  blijft natuurlijk ook de doelstelling van het vaccinatiecentrum om iedereen van de drie gemeenten zo snel mogelijk te kunnen vaccineren.Een concreet stappenplan hoe je je afspraak kan vervroegen, is terug te vinden op https://www.laatjevaccineren.be/tweede-dosis-astrazeneca-vervroegen.