4u45

RTV en TV Plus steunen lokale handelaars met bijzondere actie

RTV en TV Plus, uw regionale zender, starten met de campagne #samenlokaal. Het is een oproep om in de eerste plaats natuurlijk binnen te blijven - blijf in uw kot - en goed voor elkaar te zorgen. Want in deze periode is het niet voor iedereen altijd even makkelijk. Daarnaast vragen RTV en TV Plus met de campagne ook aandacht voor de lokale ondernemers. En de reclameregie van de zenders, RTV bvba, doet er ook een bijzonder aanbod bovenop voor die lokale handelaars.

Gezondheid

De corona-crisis is in de eerste plaats natuurlijk een gezondheidscrisis. Meer dan 5000 mensen liggen intussen in het ziekenhuis in ons land met Covid-19. En er zijn ook al meer dan 1000 landgenoten aan de ziekte gestorven. In de ziekenhuizen en vooral dan de afdelingen intensieve zorg is het nog altijd alle hens aan dek. En dat zal nog wel een tijdje blijven duren. Om die crisis het hoofd te bieden, legde de overheid dan ook heel wat maatregelen op.

Gratis reclame

Die maatregelen zijn natuurlijk belangrijk, maar ze treffen tegelijkertijd wel de economie hard. Cafés, restaurants en niet-noodzakelijke winkels moeten dichtblijven. Daardoor hebben zij nu natuurlijk geen inkomsten. RTV en TV Plus hopen dan ook dat de klanten snel terug de weg naar die winkels vinden, wanneer de corona-crisis achter de rug is, zodat zij het economische verlies snel goed goedmaken. En daarom zorgt de reclameregie van de zenders, de RTV bvba, ook voor een uniek aanbod. De regie stelt gratis webbanners, reclameruimte dus, ter beschikking aan de lokale ondernemers op de websites van RTV en TV Plus. Meer info hierover vind je op de website https://www.rtv.be/samenlokaal