9u10

Ook Engvall langer bij KV Mechelen

KV Mechelen blijft werk maken van de kern van volgend seizoen. Want ook spits Gustav Engvall heeft zijn contract bij Malinwa verlengd. De Zweed zal tot 2024 in het geel en rood spelen.

Engvall speelt sinds 2018 bij KV Mechelen. Zijn contract liep nog tot volgende zomer, maar daar komen dus 2 jaar bij. “Gustav heeft wat pech gehad met blessures, maar het geloof in hem is enorm”, zegt sportief directeur Tom Caluwe. “Een fitte Engvall is altijd een meerwaarde voor onze ploeg. Hij past perfect in het combinatiespel dat onze coach wil spelen. We zijn blij dat het geloof wederzijds is.”

"Iets teruggeven aan fans"

Ook de Zweed zelf is maar wat blij met zijn verlengd verblijf in Mechelen. “Ik heb mij echt kunnen tonen in mijn eerste seizoen hier. Daarna is dat niet meer gelukt door veel blessureleed. Nu ik voor twee jaar verleng, heb ik die kans wel. Ik voel mij hier goed en ik wil de club en de fans iets teruggeven. Die mogelijkheid heb ik nu.”

Met Engvall heeft KV Mechelen alweer een sterkhouder langer aan zich gebonden. Eerder verlengden ook al doelman Yannick Thoelen, Nikola Storm, Sandy Walsh, Onur Kaya en Arno Valkenaers hun contract.