10u30

Nieuwe website voor gefuseerde huisartsenwachtpost Havik vzw

De nieuwe website www.havikvzw.be van Huisartsenvereniging in de Kempen of kortweg HAVIK vzw is sinds vandaag online. Burgers vinden er relevante informatie over de huisartsenwachtpost en de nieuwe vzw. Via deze website kunnen patiënten sneller en beter communiceren met de huisartsen uit de regio.

Op 1 maart fuseerden Huisartsenwachtpost Zuiderkempen vzw en Vereniging Huisartsenkringen Zuiderkempen vzw. De nieuwe fusieorganisatie Huisartsenvereniging in de Kempen vzw of kortweg HAVIK vzw zet zich in voor de huisartsen in de regio en de huisartsenwachtposten in Geel, Herentals en Westerlo.

De fusie is een gevolg van een jarenlange intense en constructieve samenwerking van beide organisaties. Huisarts Sanne Calaerts (kringverantwoordelijke) en huisarts Jens Demanet (wachtpostverantwoordelijke) waarborgen de continuïteit van de vzw. Zij worden bijgestaan door een nieuw bestuursorgaan en in de dagelijkse werking ondersteund door een gemotiveerd HAVIK team van stafmedewerkers. Hun prioriteit blijft om de belangen van de meer dan 280 huisartsen uit de regio te vertegenwoordigen en het eerste aanspreekpunt te zijn voor de lokale zorg. 

Foto: rechtenvrije stockfoto