20u38

Molse 'shoppingbus' brengt mensen naar het handelscentrum

Mol liet een Lijnbus volledig wrappen. De bus maakt 7 dagen op 7 elk uur de verbinding tussen het centrum en de toeristische hotsspots in Mol zoals Sunparks, het Zilvermeer en Europarcs. Hiermee wil de gemeente het handelscentrum met meer dan 150 winkels en horecazaken promoten bij verblijfstoeristen, luidt het.

Met de slagzin ‘Busje hoppen, lekker shoppen’ wil de gemeente de Noorderburen aanspreken en verwijzen we naar de hoppinpunten van de Vlaamse overheid. Ook het Statieplein – vlakbij het handelscentrum én meteen eindhalte van buslijn 1 - is zo’n hoppinpunt.  

Vooraleer de bus via Sluis en Ginderbuiten naar het Centrum rijdt, passeert ze langs of vlakbij de camping van het Zilvermeer en de vakantieparken Sunparks en Europarcs. De bushalte tegenover de parking van het ecocentrum is voor al deze verblijfsgasten te voet eenvoudig bereikbaar. Een individueel busticket kost 2,5 euro. Voor een ritje heen en terug betaal je 5 euro. Tickets kan je aankopen via:https://www.delijn.be/nl/tickets/