18u59
De wereld vandaag
zondag 26 juni
21°C
25 km

K3, Cleymans & Van Geel en Gers Pardoel op Lier Centraal

De reeks zomerconcerten 'Lier Centraal' zijn terug van weggeweest. Drie jaar geleden speelde Stan Van Samang (foto) nog de pannen van het dak op de Grote Markt. Door corona werd de vorige editie afgelast en verplaatst naar dit jaar en deze zomer zien ze het groots in Lier. Op de affiche staan publiekstrekkers als Cleymans & Van Geel, K3 en Gers Pardoel. Ook een Mystery Guest belooft een absolute headliner te zijn, zo weet burgemeester Rik Verwaest.

Lier Centraal moet dit jaar opnieuw kunnen met een volle markt, terrassen en veel ambiance. Het festival is en blijft gratis voor de bezoekers, maar gratis bestaat natuurlijk niet. Voor het schepencollege is dit vooral een sociale investering. De afgelopen weken bleek nog eens hoe duur de concerttickets zijn geworden. 

Lier Centraal vindt plaats op donderdagen 7 juli (Gers Pardoel), 21 juli (K3), 4 augustus (Cleymans & Van Geel) en 18 augustus (mystery guest), telkens met een voorprogramma. De optredens vinden plaats van 19.30 tot 23u.De kindernamiddag met K3 start om 15.30u.