21u53

Buitenattracties Netepark openen 26 juni

Sinds woensdag 9 juni is recreatief zwemmen in het Netepark weer toegestaan. Op zaterdag 26 juni openen ook de buitenzwembaden en de rest van het domein met onder andere het BMX-parcours, de trampolines en de minigolf. Het bubbelbad en de geur- en stoombaden blijven voorlopig nog dicht.

Op dagen waarop het warmer is dan 25 graden wordt in juni alles in het werk gesteld om het buitenbad ook te openen tijdens de geldende openingsuren. Wel op voorwaarde dat er voldoende jobstudent – redders inzetbaar zijn om kwalitatief en veilig te openen.

Er gelden deze zomer natuurlijk wel beperkingen. Door de coronamaatregelen mogen er maximaal duizend bezoekers gelijktijdig aanwezig zijn. Het Netepark werkt dit jaar met een druktebarometer in plaats van een reservatiesysteem, zodat iedereen meteen kan zien of er nog plaatsen vrij zijn.

Voor uw bezoek kunt u deze zomer op www.herentals.be/netepark onmiddellijk zien hoeveel bezoekers er in de zwembaden en het recreatiedomein van het Netepark aanwezig zijn. Ook aan de kassa zal een scherm hangen dat de druktebarometer weergeeft.