8u22

1600 moederdagontbijten voor hier en in de Ardennen

Volley Beerse stak zaterdagvoormiddag de handen uit de mouwen om 1600 lekkere ontbijten te verpakken. Ze zijn bestemd voor kansarmen in Beerse, Turnhout en Hoogstraten, voor slachtoffers van de watersnood in de Ardennen en ook ook voor de eigen leden die een bestelling deden.

Vakantie in Durbuy leidt tot bijna permanente hulplijn

Een gezin uit Ravels was op vakantie in Durbuy toen het water vele huizen verwoestte en dodelijke slachtoffers maakte. Dat was zo aangrijpend dat het gezin al geregeld met hulpgoederen terug naar de provicnie Luxemburg trok. Toen bleek dat de mogelijkheid bestond om binnen de volleybalclub iets te doen, werd dan ook niet geaarzeld. 350 ontbijten worden morgen naar de streek rond Durbuy gebracht.

"Watertoren" werkt mee om wie het nodig heeft een moederdagontbijt te bezorgen

Gezinnen uit Beerse, Turnhout en Hoogstraten zijn geselecteerd om ook een lekker ontbijt te krijgen. We leven in een welvarend land maar steeds meer mensen belanden in armoede en krijgen zo minder kansen in onze maatschappij. De volleybalclub van Beerse zet zich in om de kloof een beetje te helpen dichten. Het hele verhaal ziet u morgen in RTV Vandaag.