N-VA Katelijne & Waver stelt kandidaten voor 13 oktober voor

din 2 Jul
© N-VA Sint-Katelijne-Waver

Iets meer dan twee maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen stelt N-VA Katelijne & Waver haar kandidaten voor. Eerder werd al aangekondigd dat burgemeester Kristof Sels de lijst trekt en hiermee een gooi doet naar een derde termijn. Voormalig schepen en gemeenteraadslid Joris De Pauw zal de lijst duwen.

Vertrouwde gezichten

Naast lijsttrekker Kristof Sels wordt de top twee vervolmaakt door gemeenteraadsvoorzitter Kathleen Rombauts. Uittredende schepenen Jeroen Baeten, Bart De Boeck, Sander Jeurissen en fractieleider Geert Vertommen zullen respectievelijk op de plaatsen drie, vier, vijf en zes van de lijst terug te vinden zijn.

Ook BCSD-leden Veerle Stoffelen (fractieleidster), Ilse Nauwelaerts, Detty Vercraeye en Mark Christien zetten samen met gemeenteraadsleden Jan Van Itterbeeck, Sylke Pex en Joris De Pauw hun schouders onder de N-VA-lijst.

Andere gekende gezichten op de lijst zijn Chris Bellekens, Els Wouters, Yves Michiels, Annick Willio-Van Goethem en voormalig gemeenteraadslid Harry Andries..

Nieuwkomers

Studente Femke Christien mee de jongerenflank afdekken en sluit ook Gunther Nys uit de Elzestraat zich aan bij de N-VA-rangen, net zoals horecaondernemers Caro Jockmans en Kim Van Leemput.

Roland Vandegaer en Leen Boeckx zijn beiden vrijwilliger in LDC ‘De Plek’ en vanuit hun sociaal engagement was de keuze voor N-VA Katelijne & Waver als warme gemeenschapspartij voor de hand liggend. Hetzelfde geldt voor Marc Van Dievel die sinds jaren nauw betrokken is bij het verenigingsleven op Pasbrug-Nieuwendijk. Er lopen nog gesprekken om de nog 2 open plaatsen in te vullen.

Frank Geets (voorzitter N-VA Katelijne & Waver) is tevreden met de lijst die evenwichtig is opgesteld, een combinatie van nieuwkomers en ervaren rotten, van alle kernen en leeftijden.