VIDEO: Nieuw seizoen B+ vanaf volgend weekend op TV PLUS

maa 10 Apr 2023
Deze week start bij TV PLUS een nieuw seizoen van B+. Maarten Cox volgt het leven achter de schermen van onze Kempense ziekenhuizen. Twaalf weken lang krijg je tal van persoonlijke verhalen van ziekenhuispatiënten.

In dit nieuwe seizoen gaat onze ploeg achter de schermen in de 4 Kempense ziekenhuizen (Mol, Geel, Turnhout en Herentals). Door de verhalen van patiënten en zorgverstrekkers positief te kaderen, hoopt documentairemaker Maarten Cox de twijfel weg te nemen bij mensen die met medische zorgen zitten.

"We willen ook aan de hand van deze reeks mensen een hart onder de riem steken", aldus Cox. "Ook mensen die twijfelen om naar de dokter te gaan, mensen die twijfelen om eeningreep te laten uitvoeren die misschien wel levensnoodzakelijk is. Ik heb fantastische verhalen gezien. En artsen die heel goed weten waar ze mee bezig zijn. En ook patiënten die heel lovend zijn over de behandeling en zeggen: 'Had ik dit eerder geweten, ik had het veel eerder gedaan en mijn leven had er veel eerder beter uitgezien."

B+ is vanaf volgend weekend op TV PLUS, op het kanaal van RTV. En als je niet tot dan kan wachten, vanaf woensdag, op het nationale kanaal van TV PLUS.