VIDEO: KV Mechelen-supporters blikken terug op teleurstellend seizoen

maa 1 mei 2023
Geen beker voor KV Mechelen gisteren. De kakkers verloren met 0-2 van Antwerp. De teleurstelling na affluiten was groot, maar KV-supporters kunnen maar al te goed daarmee omgaan. De supporters maakte er gisteravond samen met de spelers nog een gezellig feestje van. Al was de analyse over het seizoen wel overal hetzelfde. Veel ups and downs en een plek in het klassement waar KVM nooit zou mogen eindigen.

Na de finale trokken nog heel wat fans naar het AFAS-Stadion om het seizoen met de spelers af te sluiten. En dat doet hen toch veel deugd. Ondanks de 0-2 vinden de supporters het een gepaste afsluiter van een mooie voetbaldag. En zo'n avond toont nog maar eens aan hoe geweldig de geel-rode aanhang is.

Een dertiende plek in de competitie is voor een club als KV Mechelen ondermaats. Veel ups en downs en dramatisch weinig punten uit zorgden ervoor dat KV nooit in de winning-mood kwam. Dat moet volgend jaar beter.Tijd nu voor de spelers om van hun vakantie te genieten. Het seizoen 2023-2024 start het laatste weekend van juli. Voor de supporters kan het aftellen alvast beginnen.

Foto's: RTV