Sportsite Poeyelheide moeilijk bereikbaar door werkzaamheden

vrij 15 Sep
De sportsite Poeyelheide in Lille is van 18 september tot 10 november moeilijk bereikbaar door werkzaamheden. Er wordt een persleiding geplaatst en de riolering, de waterleiding en het wegdek worden vernieuwd. Auto's moeten een omleiding volgen. Fietsers kunnen binnendoor rijden.

Persleiding

Er moet een persleiding komen in Poeyelheide. Dat is een leiding die afvalwater onder druk naar een hoger gelegen punt brengt. Daardoor zal het afvalwater van de sportsite en de lokalen van de verenigingen afgevoerd kunnen worden naar de waterzuivering.

De gemeente maakt van de gelegenheid gebruik om ineens de riolering, de waterleiding en het wegdek te vernieuwen. De werken duren van 18 september tot 10 november. 

Omleiding

Door die werken zal de sportsite Poeyelheide moeilijk bereikbaar zijn. Er wordt een omleiding voorzien. Tijdens de werken wordt er in beide richtingen een omleiding voorzien voor gemotoriseerd verkeer via Messemakersstraat-Gierlebaan (N140),  Rechtestraat-Poederleeseweg (N153) en Baan. Fietsers kunnen binnendoor rijden via Dingdongen.

Meer informatie vind je op de website van de Gemeente Lille.

Foto: gemeente Lille