Rommy's Zomertuin verhuist naar de Wollemarkt

vrij 18 Aug
Rommy's Zomertuin, een geliefd evenement voor gezinnen met kinderen, krijgt dit jaar een nieuwe locatie op Maanrock. Op zondag 27 augustus wordt de Wollemarkt omgetoverd tot een speelparadijs voor jong en oud.

De allerjongste Mechelaars hebben een eigen plekje op Maanrock. Zondag van 12 tot 18 uur kunnen de kinderen zich uitleven in Rommy’s Zomertuin. Die verhuist naar de voet van de Sint-Romboutstoren en komt terecht in een groene, speelse omgeving. Kinderen kunnen hun energie kwijt op diverse springkastelen, een uitdagend hindernissenparcours, een speleobox en een verscheidenheid aan reuzenspellen. Kleine kunstenaars kunnen zich dan weer uitleven tijdens creatieve workshops. Samen met de programmatie op het Groot Podium belooft het een unieke dag te worden voor kinderen en gezinnen. 

De Zomertuin is slechts een van de hoogtepunten van de Maanrock-familiedag. Op de Botermarkt (De Speelplaats) gaan breakdance sessies met Busta Move door en op het Groot Podium op de Grote Markt staan optredens van Radio Rommy, #LikeMe, Pommelien Thijs en Niels Destadsbader gepland. 

Foto: stad Mechelen