Racing Mechelen heeft een nieuwe jonge ervaren hoofdtrainer

woe 7 Feb
trainer_rc_mechelen.jpg
Kevin Van Haesendonck is de nieuwe hoofdtrainer van Racing Mechelen. Hij tekende een contract van onbepaalde duur, zo laat de club op haar website weten. Racing moest op zoek naar een nieuwe trainer nadat Greg Vanderidt vrij plots zijn ontslag bekendmaakte, anderhalve week geleden.

Keving Van Haesendonck is nog vrij jong. Maar met zijn 40 jaar heeft hij toch al heel wat ervaring in het trainersvak. Van Haesendonck, die in de provinciale reeksen voetbalde, koos er op zijn 27ste al heel bewust voor om trainer te worden. 

Nadat hij zij diploma behaalde, trainde hij eerst jeugdploegen, tot hij bij Berchem T2 werd, als assistent van Jonas De Roeck. Na het vertrek van De Roeck, bleef Van Haesendonck assistent bij Berchem, waar hij af en toe wat moest inspringen als hoofdtrainer. 

Na een tussenstop bij de City Pirates, kwam Van Haesendonck Jonas De Roeck terug tegen, maar dan op het hoogste niveau bij Westerlo. Samen met De Roeck moest hij in december opstappen bij de Kemphanen. En zo kwam er tijd vrij voor een nieuwe uitdaging. En dat is dus Racing Mechelen. 

 

Foto: website Racing Mechelen