Onderhoudswerken op Noord-Zuidverbinding in Kasterlee: verkeer richting Turnhout moet omrijden

maa 22 mei
Een aannemer start komende donderdag (25 mei) met asfalteringswerken op de N19g in Kasterlee. De werken vinden plaats op het gedeelte tussen de Lichtaartsebaan en de Turnhoutsebaan. Daardoor zal het verkeer op de Noord-Zuidverbinding richting Turnhout moeten omrijden via het centrum van Kasterlee. Het verkeer richting Geel kan wel op de N19g blijven. De werken zouden tot en met 12 jui in beslag nemen.

De werken zullen in twee fases gebeuren. Van 25 mei tot en met 31 mei werkt de aannemer aan het wegdek in de richting van Turnhout. Daarna wordt het wegdek in de richting van Geel aangepakt. De werken zouden tot en met 12 juni duren.

Omleiding

Tijdens de werken moet het verkeer op de drukke Noord-Zuidverbinding deels omrijden. "Het verkeer richting Turnhout moet een wegomlegging volgen via de Lichtaartsebaan (N123) door het centrum van Kasterlee om zo via de Turnhoutsebaan de N19g weer te bereiken", klinkt het bij het Agentschap Wegen en Verkeer. Het verkeer dat vanuit Turnhout in de richting van Geel rijdt, kan wel op de N19g blijven en de werfzone passeren.