Mooi weer: genieten in zwembaden en recreatiedomeinen die (extra) open zijn

din 5 Sep
Door het uitzonderlijk mooie weer van deze week passen sommige zwembaden en recreatiedomeinen hun openingsuren aan. Zo is het recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten extra open. Normaal gezien is het domein in de eerste helft van september enkel open op woensdag, zaterdag en zondag. Maar ook op donderdag 7 en vrijdag 8 september kan je gaan verkoelen in de zwemvijver. Op beide dagen is De Mosten open van 10 tot 20 uur.

Netepark

Nu de temperaturen opnieuw in de richting van de 30 graden klimmen is buiten zwemmen een mogelijkheid om af te koelen en dat kan uitzonderlijk in het Netepark in Herentals. Het wedstrijdbad is momenteel gesloten voor onderhoud. Om bezoekers de mogelijkheid geven om te zwemmen, is het buitenbad nog even open en dit volgens het uurregime van het wedstrijdbad tijdens de schooluren. Ook het doelgroepenbad en het recreatiebad is geopend. 

Verder nog pootje baden in Mol en Lille 

Ook bij zwembad Vita Den Uyt in Mol is het buitenzwembad open van 12 tot 20 uur. Op woensdag 6/9, zaterdag 9/9 en zondag 10/9.  Er kunnen geen extra openingen worden voorzien omdat er niet genoeg personeel en redders zijn. 

Provinciaal domein De Lilse Bergen is tot 15/9 dagelijks geopen van 10 tot 18 uur. Het domein het Zilvermeer in Mol is open tot 30/09: elke dag van 8.30  tot 21 uur. 

Foto: De Mosten in Hoogstraten