KVC Westerlo reageert op ongerustheid: "Iedere speler is welkom"

zon 28 Jan
reactie.png
Westerlo, dat dus meer gebruik wil maken van de gedeelde accommodatie, begrijpt de ongerustheid bij Immer Oost. Maar de club kan niet anders. Want vooral de G-werking en het vrouwenvoetbal is sterk aan het groeien bij de Kemphanen en dus zijn er extra trainingsuren- en velden nodig.

Maar, voegt Westerlo er aan toe: elke jeugdspeler van Immer Oost is welkom. Westerlo zet wat de opleiding betreft niet alleen in op elite, maar ook op interprovinciaal, provinciaal en gewestelijk niveau. 

Jeugdverantwoordelijke Kurt Van Diest (FOTO: GVA): "Iedereen die de club KVC Westerlo, en zeker de jeugdopleiding, kent, die weet dat bij ons niet alleen de elitevoetbal belangrijk is, maar ook het hele regionale voetbal, daar trachten kwaliteitvol voetbal aan te bieden."

"En dat betekent ook veel voetbalplezier en fun. Wat dat betreft willen wij dat in het nieuwe project, het gezamenlijk project, verderzetten. Het belangrijke is dat we een project hebben dat financieel leefbaar is op langere termijn en daar is het ons om te doen."