Geld, juwelen en een TV gestolen

maa 5 Feb
politie_rivierenland_2023.jpg
Bij woninginbraken in Puurs-Sint-Amands en in Mechelen werden afgelopen weekend verschillende spullen gestolen. De dieven konden aan de haal gaan met juwelen, geld en een TV. Elders in Mechelen werden twee daders betrapt op het stelen van vrachtwagenonderdelen. Ze konden nipt ontkomen.

Daders dringen binnen via een raam achteraan

Politie Rivierenland moest afgelopen weekend een inbraak in een woning in Puurs-Sint-Amands vaststellen. Onbekenden waren via een raam achteraan het pand in de A.Coolsstraat binnengedrongen nadat ze een raam forceerden. De daders doorzochten het huis en gingen ervandoor met juwelen en een geldsom. En ook in de Mechelse Mahatma Gandhistraat werd ingebroken in woning. Opnieuw konden de daders in het huis geraken door achteraan een raam te beschadigen. Eén keer binnen maakten ze een televisietoestel buit. 

Twee mannen betrapt

Nog in Mechelen aan de Stuivenbergvaart werden dan weer twee mannen betrapt. Een voorbijganger zag hoe een duo de wielen van een vrachtwagen probeerde te stelen. Wanneer de voorbijganger zich gaat vergewissen van het lawaai nemen twee mannen de vlucht. Van de daders ontbreekt elk spoor.

Foto:politie Rivierenland