RTV-fietstochten gaan van start

zat 18 mei
© RTV

Vandaag gaan de RTV-fietstochten van start. Aan de hand van 8 verschillende routes kan je door 30 jaar RTV-geschiedenis fietsen. Op één van de vertrekpunten kan je ook onze nieuwsankers Els, Eva of Ronny tegenkomen vandaag.

Naar aanleiding van onze 30ste verjaardag stippelden we 8 routes uit. En dat verspreid over de regio, van Klein-Brabant tot de Noorderkempen. Op elk van die routes passeer je punten waar de afgelopen 30 jaar RTV is geweest omdat er belangrijk nieuws gebeurde.

Op die plaatsen vind je een QR-code. Als je die scant, vind je een oude reportage, kan je herwerkt archiefmateriaal bekijken of een podcast beluisteren. Maar je hoeft je gsm niet te gebruiken. Je kan ook een boekje kopen. Daarin staat alles ook verteld. En je vindt er bovendien ook consumptiebonnen die je kan gebruiken in één van de horecazaken die onze 30ste verjaardag meevieren.

fietstochten 30 jaar RTV De Nekker
fietstochten 30 jaar RTV Warande
Fietsroutes 30 jaar RTV Lier
fietstochten 30 jaar RTV Els 3 De Nekker
fietstochten 30 jaar RTV Els Kasteel d'Ursel
fietstochten 30 jaar RTV Ronny Zilvermeer
fietstochten 30 jaar RTV Eva Lilse Bergen

De fietsroutes starten aan een provinciaal domein. En we volgen ook de bekende fietsknooppunnten. Als je vandaag al één van de fietstochten wil uittesten, dan kan je ook één van onze presentatoren tegenkomen op de vertrekplaatsen.

En als vandaag passeert, krijg je een leuk aandenken en maak je kans op een mooie prijs. Alle info vind je op RTV.BE/RTV30. Veel plezier!