Metejoor, Natalia, Gunther Neefs en Gustaph op Maanrock

maa 20 mei
© Maanrock

De organisatie van Maanrock maakt de line-up van zondag bekend. Met minder dan 100 dagen te gaan, zullen enkele topartiesten optreden op de Mechelse Grote Markt. Met Natalia, Metejoor, Gunther Neefs en Gustaph belooft de laatste dag van het festival een spetterende show te worden.

Eerder maakte de organisatie van het stadsfestvival van 22 tot 25 augustus al de metalavond op vrijdag en de indie pop- en rauwe rapacts op zaterdag bekend. Zondag blijft traditioneel de dag voor gezinnen, met een gevarieerd programma dat zowel jong als oud zal aanspreken. Voor Maanrock blijft de familiedag op zondag heel belangrijk. De organisatie spreekt over een ijzersterke line-up. En dat helemaal gratis, wat toch echt bijzonder is en blijft.

Gezinnen zijn vanaf de middag ook welkom in Rommy’s Zomertuin, terwijl Radio Rommy voor de nodige opwarming zorgt. Vervolgens neemt De KetnetBand het over met een energieke show. Gustaph gaat met zijn unieke stem de vooravond in. Gunther Neefs verzorgt met zijn live band een geweldige show, gevolgd door Natalia die een muzikale reis door haar 20-jarige carrière presenteert. Metejoor sluit het weekend op de Grote Markt af.