Cultuurcentrum 't Schaliken voert nieuw ticketsysteem in

don 11 mei 2023
Cultuurcentrum 't Schaliken in Herentals vervangt voor het komende cultuurseizoen de Vriendenpas met een vroegboekkorting. Voor het seizoen 2023-2024 geldt er een prijssysteem met 3 prijzen: een basisprijs, een prijs met 10% korting en een prijs met 80% korting: met UiTPAS Kempen met kansentarief.

Cultuurliefhebbers die voor 1 september een ticket reserveert krijgt 10 procent korting. Wie jonger dan 26 jaar is, krijgt die korting altijd. Daarnaast wordt iedereen die voor minstens 5 voorstellingen tickets boekt automatisch 'Vriend van 't Schaliken'. En ook dat levert extra voordelen op.

Want 'Vrienden van 't Schaliken' krijgen een jaar lang 10% korting. Die korting geldt ook voor filmvertoningen. Daarnaast krijgen ze ook 1 gratis voorstelling en zijn er tijdens het seizoen speciale acties.

Het laatste prijstarief is voor bezitters van een UiTPAS Kempen met kansentarief. Zij kunnen genieten van een korting van 80% op de basisprijs.

Programma 2023-2024

Intussen heeft 't Schaliken het programma voor het nieuwe cultuurseizoen klaar. Er zullen heel wat mooie namen halt houden in Herentals. Zo passeren onder meer Michael Van Peel, Stef Bos, Johan Heldenberg, Theater FroeFroe, Paul Herygers, Liliane Saint-Pierre, The Starlings, Frank Vander linden, Clara Cleymans, Inge Paulussen, Bruno Vanden Broecke, Jan Jaap van der Wal, Circus Ronaldo en vele anderen de revue.