Crèche Bavet&Charet houdt jobdag: “Al sinds augustus op zoek, zonder succes”

vrij 4 Nov 2022
Kinderdagverblijf Bavet&Charet is op zoek naar nieuwe medewerkers en daarom organiseren de verantwoordelijken op vrijdag 11 november een jobdag. De crèche is al sinds augustus op zoek naar meerdere nieuwe werkkrachten, maar dat leverde voorlopig niets op. De jobdag gaat door in hun vestiging in Berlaar-Heikant, zodat de geïnteresseerden onmiddellijk kennis kunnen maken met de manier van werken. De jobdag biedt dus een unieke blik achter de schermen, en Bavet&Charet hoopt op die manier dan ook mensen warm te maken voor een job als kinderverzorg(st)er.

73 kinderen

Naast het kinderdagverblijf in Berlaar-Heikant, heeft Bavet&Charet ook een vestiging in Wiekevorst, Beerzel en Heist-op-den-Berg. Op de vier locaties is er in totaal plaats voor 73 kindjes. Dat zijn er heel wat, en om dat in goede banen te leiden, zoekt Bavet&Charet dus extra werkkrachten. 

Daar komt nog eens bij dat enkele medewerkers hebben aangegeven dat ze graag aan kinderen zouden beginnen, wat hun goed recht is volgens de crèche, maar daar wordt natuurlijk ook een lange afwezigheid aangekoppeld. En dat zet nog eens extra druk achter de zoektocht naar werknemers. Straks meer in RTV Vandaag.

Foto: RTV