20u40

Zware ongevallen in Herentals en Laakdal

En er gebeurden enkele zware ongevallen afgelopen weekend. Dat was onder meer het geval in Herentals. Maar ook in Laakdal. Daar waren er zelfs twee ongevallen met gewonden. En veel blikschade.

Over de kop

Een harde en spectaculaire klap zondagmiddag in de Lakstraat in Laakdal. Een bestuurder miste er een bocht, ging van de weg en zijn auto ging over de kop. Uiteindelijk kwam de auto op zijn dak terecht. De bestuurder liep al bij al nog lichte verwondingen op. Maar de brandweer moest ook nog een hond bevrijden. Die zat vast in de kofferruimte van de auto.

Uit de bocht

Vrijdagavond laat gebeurde er ook al een ander zwaar ongeval in Laakdal, maar dan in de Smissestraat. Een vrouw ging er met haar auto uit de bocht en kwam met een harde klap tegen een muurtje terecht. De bestuurster raakte daarbij gewond en moest naar het ziekenhuis. De brandweer had anderhalf uur nodig om alles op te ruimen en de straat proper te krijgen.

Frontaal op elkaar

En nog meer ellende aan de op- en afrit van de E313 in Herentals-West. Een auto en een terreinwagen botsten er frontaal op elkaar. In de personenwagen liepen 2 inzittenden verwondingen op. Ze werden overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval zorgde op de op- en afrit voor heel wat verkeershinder.

insluiten