18u40
De wereld vandaag
woensdag 18 mei
24°C
48 km

Winterbar en ijspiste verhuizen naar Park Fort Liezele

De Winterbar in Puurs-St.-Amands is al jaren een populaire publiekstrekker. Verschillende verenigingen zorgen er samen een maand lang elke dag voor sfeer en activiteiten. De populaire winterbar en bijhorende ijspiste van Puurs-Sint-Amands zullen dit jaar niet worden opgebouwd op de Hondsmarkt. Alles verhuist naar Park Fort Liezele, want door geplande werken en extra prikken in het vaccinatiecentrum is het te druk in het centrum.

Te druk in het centrum

De werken aan de Brede School van Sjabi zijn aan de gang, er staat een archeologisch onderzoek onder de Hondsmarkt op de agenda, ons vaccinatiecentrum blijft langer open voor de derde prik van de 65-plussers…De parkeerplaatsen op de Hondsmarkt worden niet bezet door de winterbar en ijspiste. De gemeente verlicht zo de parkeerdruk in het centrum.

Andere evenementen wel in het centrum

Andere evenementen op het programma van de 'Winter van Puurs-Sint-Amands' gaan wél door in Puurs centrum: de wintershow Peregrinus op zaterdag 18 december en de kerstmarkt de dag er op bijvoorbeeld. 
Je vindt alles over de Winterbar 730, ijspiste én het hele programma van Winter van Puurs-Sint-Amands op www.wintervanpuurssintamands.be.