15u33

VIDEO: Legacy Festival viert 10de verjaardag aan Zilvermeer in Mol

Duizenden feestvierders zakken dit weekend af naar het Zilvermeer in Mol. Daar wordt momenteel alles in gereedheid gebracht voor de 10de editie van het Legacy Festival. De bezoekers zullen hun auto wel iets verder moeten parkeren omdat er momenteel gewerkt wordt aan de inkom van het Zilvermeer.

Legacy Festival viert dit jaar zijn 10de verjaardag op het strand van het Zilvermeer in Mol. Voor het eerst is dat op vrijdag en zaterdag ipv zaterdag en zondag. Bezoekers uit alle hoeken van Europa dompelen zich onder in techno beats, funky house grooves en rave sounds met top deejays en artiesten. 

Het belooft een tropische editie te worden met temperaturen tot 30°C. Daarom is er overal zonnecrème beschikbaar. En om de bezoekers koel te houden, is pootje baden in het Zilvermeer deze keer toegestaan. Zwemmen mag dan weer niet.

Parkeren aan SunParks

Door werken in de Zilvermeerlaan ter hoogte van de inkom van het Zilvermeer is het aantal parkeerplaatsen daar beperkt. Daarom wordt verwezen naar de parking van SunParks. Bezoekers kunnen er hun auto parkeren en vervolgens een pendelbus naar het festivalterrein nemen. De pendelbussen rijden dag en nacht tijdens het festival.  Ook festivalgangers afzetten en weer afhalen gebeurt op de parking van Sunparks. Straks meer in RTV Vandaag.

Foto: RTV