2u42

Technopolis wil wetenschap laten boomen op TikTok

Vanaf 3 april, de start van de paasvakantie, kunnen bezoekers in Technopolis in Mechelen voor het eerst aan een TikTok Tour deelnemen. Via TikTok BOOM! daagt Technopolis hen op verschillende plekken in het doe-centrum uit om originele video’s van hun experimenten te maken en op TikTok te posten.

Daarmee kunnen bezoekers in de voetsporen treden van bekende influencers zoals Céline & Michiel, Nour & Fatma, Elodie Gabias en Jamilla Baidou die eerder al in Technopolis korte video’s opnamen en daarmee veel succes oogstten op TikTok.

Technopolis wil via TikTok BOOM! een explosie aan wetenschappelijke experimenten op TikTok veroorzaken en een hele generatie TikTokkers fascineren voor wetenschap en technologie en aansporen om naar Technopolis te gaan. 

Technopolis is tijdens de paasvakantie uitzonderlijk elke dag open tot 19 uur. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via www.technopolis.be. Wie naast een ticket grijpt, kan tijdens de paasvakantie terecht op het TikTok-kanaal Technopolis_be voor enkele nieuwe EGGsperimenten