16u39

't Getouw start vrijdag met voorverkoop nieuw cultuurseizoen

Vrijdagochtend start cultuurcentrum 't Getouw in Mol met de voorverkoop voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen. "Na een sputterend cultuurjaar zijn we klaar om weer met volle teugen te genieten van live muziek, theater, comedy en zoveel meer", klinkt het.

Er wordt dit jaar niet gewerkt met een ticketloting. Dat heeft alles te maken met de coronamaatregelen. Want ook dit seizoen kunnen er nog last-minute wijzigingen zijn, afhankelijk van de geldende maatregelen. "We volgen voor de zaalcapaciteit en andere maatregelen uiteraard strikt de richtlijnen die de hogere overheid heeft bepaald. Voor podiumvoorstellingen tijdens de maand september blijven mondmaskers verplicht en voorzien we nog steeds één lege stoel tussen de publieksbubbels."

Grote namen

't Getouw heeft ook dit jaar weer heel wat grote namen weten te strikken. Onder meer Tijs Vanneste en de Pelikanen, Raymond Van het Groenewoud, Christoff, Kommil Foo, Absynthe Minded en De Mens zorgen voor muzikale hoogtepunten.

Op comedy-vlak zullen onder meer Michael Van Peel, Kamal Kharmach, Adriaan Van den Hoof en Lieven Scheire met zijn DNA-show op het podium van shouwburg Rex staan.

Alle info kan je terugvinden op www.getouw.be.