5u50

Sofie Walk & Run schenkt 3.500 euro aan Kom op tegen Kanker

De organisatoren van ‘Sofie Walk & Run’ overhandigden zopas een cheque ter waarde 3.500 euro aan het Mols comité Kom op tegen Kanker. Door corona waren de organisatoren dit jaar genoodzaakt om hun wandeldag op een andere manier te organiseren. De wandelingen werden online geplaatst via de website sofiewalkrun.be en er werd een online soep en wafels verkocht.

Sofie Walk & Run werd voor de tweede keer georganiseerd door de naaste familieleden van Sofie Roofhooft. Sofie overleed in oktober 2018 op 44-jarige leeftijd aan borstkanker. 

Op 10 oktober 2020 haalden alle sympathisanten hun bestelde soep en wafels af in het Chirolokaal van Millegem. De wandelingen stonden tijdens de maanden september, oktober en november online met de mogelijkheid om een vrije gift te storten. Het werd een geslaagde actie met een mooie opbrengst als resultaat.


Op 9 oktober 2021 start de derde editie van ‘Sofie Walk & Run’. De organisatoren hopen jullie dan terug in ‘normale omstandigheden’ te mogen verwelkomen om te komen wandelen en achteraf gezellig iets te drinken en bij te praten.