20u52

Organisatie Worstenfeesten duidelijk: “Klaar voor feestweekend”

Nu dat er al een heleboel evenementen zijn afgelast, heeft de organisatie van de Worstenfeesten een duidelijke boodschap voor de liefhebbers van de inmiddels al 51ste editie. De Worstenfeesten in Vlimmeren op 20-21-22 augustus zullen doorgaan.

Feest in het voorlaatste weekend van augustus

In Vlimmeren maakt men zich op voor het eerste grote Covid-Safe-evenement van het jaar in de ruime regio. En dit gaat natuurlijk gepaard met alle verplichte en nodige veiligheids-en gezondheidseisen. Alle bezoekers, medewerkers, leveranciers, … vanaf 12 jaar zullen op alle 3 dagen enkel toegang tot het afgesloten feestterrein krijgen op vertoon van een geldig Covid-Safe-ticket. Dit ticket kan digitaal (of op papier) verkregen worden wanneer men minstens 2 weken volledig gevaccineerd is of met een PCR-test of antigeentest.(-12 jaar steeds toegang). En wanneer men op het veilige feestterrein binnen is , zal iedereen zich opnieuw kunnen uitleven zoals vroeger. Geen social distancing, geen mondmaskers … enkel feesten en plezier maken.

Met grote namen als Niels Destadsbader op vrijdag, Samson & Marie op zaterdagnamiddag , Dorothee Vegas en Like Maarten op zaterdagavond , Metejoor en Snollebollekes op zondagavond zullen de vele duizenden feestvierders eindelijk weer eens voluit kunnen ervaren hoe plezant de Worstenfeesten in Vlimmeren kunnen zijn. Meer info: www.worstenfeesten.be