0u50

Opnieuw reclamepanelen gestolen bij FC Gierle: al de derde keer

Voetbalclub FC Gierle is al voor de derde keer in 2 jaar tijd slachtoffer geworden van diefstal. Onbekenden gingen er in de nacht van maandag op dinsdag vandoor met een 30-tal reclamepanelen die langs de terreinen aan Poeyelheide in Gierle hingen.

Ruim een jaar geleden, in januari 2020, werden bij de club ook al eens 40 reclamepanelen gestolen. En ook in 2019 passeerden dieven langs de club. Voor de club is het een financiële ramp. De panelen kosten 150 euro per stuk en worden door sponsors betaald.

De Politie Regio Turnhout is op zoek naar getuigen van deze opmerkelijke diefstal of naar mensen die weten waar de reclamepanelen op dit moment zijn. Je kan de Politie Regio Turnhout telefonisch bereiken via 0800 25 101 (optie 1) of tips mailen naar opsporingen@politieregioturnhout.be . Alle tips worden vertrouwelijk behandeld.

Zie je de reclamepanelen één van de komende dagen toevallig op één of andere website opduiken of worden ze je te koop aangeboden? Neem ook dan zo snel mogelijk contact op met de politie.