19u13

Nieuwe website vaccinatiecentrum Klein Boom

Sinds gisteren staat de vernieuwde website van vaccinatiecentrum Klein Boom online. Je vindt er nu nog meer info, nieuws, reacties van mensen, … Daarnaast kan je er ook de vaccinatiegraad van de gemeenten Bonheiden, Putte en Heist o/d Berg opvolgen in Eerstelijnszone Bonstato.

Reacties en aantal prikken

Bij de start van het vaccinatiecentrum was het belangrijk om alle informatie te bundelen op één plaats. Daarom werd er snel een site opgezet met de nadruk op het ter beschikking stellen van de belangrijkste info.  Ondertussen is de website geëvalueerd en is ervoor gekozen om belangrijk zaken onmiddellijk in het oog te laten springen. 

Zo kan je op de homepagina een duidelijk filmpje volgen dat je loodst door de verschillende stappen van het vaccinatiecentrum. Daarnaast vind je er een overzicht van wat je moet meebrengen en duidelijke navigatieknoppen naar de verschillende items zoals bereikbaarheid, ik wil helpen, nieuws, enz. 
Ten slotte kan je via de teller op de homepagina zien hoeveel procent van de eerstelijnszone al een prik heeft ontvangen. Of je kan reacties lezen van mensen die zich al hebben laten vaccineren. 

Ook het aantal gevaccineerden staan vermeld op de site: naar www.vaccinatiecentrumkleinboom.be